Startpagina Wie zijn wij Voorwaarden
       
Rubrieken Winkelwagen Contactformulier Aanpassingen website

 

ContactinformatieInformatie over ons

Wij zijn Ad en Wilma Harrewijn en in 2000 zijn wij AnW Automatisering gestart en in 2005 zijn wij met AnW Modeltreinen begonnen. We hadden zelf ook een treinbaan en het leek ons destijds leuk om modeltreinspulletjes via internet te verkopen. Het is uiteindelijk uitgegroeid tot een iets groter bedrijf dan een internetwinkeltje.

Via de website HdB Koopjeshoek bieden wij tweedehands spullen aan, van onszelf (privé), maar ook van derden, tegen een schappelijke prijs.

We hebben zelf de ervaring met o.a. Marktplaats, dat artikelen die je daarop plaatst, binnen een paar uur al uit het zicht zijn verdwenen (gedaald met stip naar pagina 10) vanwege de commerciële aanbieders, zoals CataWiki. Dit maakt het voor een privé aanbieder minder aantrekkelijk om spullen via een dergelijk platform te verkopen. Vandaar dat wij onze eigen "Koopjeshoek" zijn gestart.

Het is niet onze bedoeling om een tweede Marktplaats of CataWiki te worden, maar we zijn wel van plan om in de toekomst ook een soort veiling op te gaan zetten. Maar dat is voor de toekomst.


Postadres:

Ad en Wilma Harrewijn
p/a Voorhamer 8
1671 NC Medemblik
Als u een vraag of opmerking heeft, dan kunt u ons contactformulier gebruiken.

© Copyright -  HdB Koopjeshoek -
Powered by -
AnW Automatisering -